logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Isola-Platon

Isola har Skandinavien som sin hemmamarknad, men har också en betydande export till kontinenten, Nordamerika och Sydostasien. Företaget har under de senaste åren investerat över 450 miljoner NOK i ny och modern teknologi. Hos Isola finner du ett brett urval av produkter och system, bland de mest kända produktgrupperna är varumärkena Isola Takshingel, Isola Powertekk, System Platon och Isola Klimatsystem.

TORRA OCH SUNDA HUS

Isola etablerades 1940 och är ett 100% norskägd familjeföretag  med huvudkontor i Porgrunn i Norge. Vi är en byggmaterialproducent med produkter till  tak, vägg, golv och grund och har fabriker i Eidanger, Brevik, Notodden, Röros och Fredrikstad (samtliga i Norge) samt i Tjeckien. Omsättningen är totalt 700 miljoner NOK och företaget har en solid ekonomi med ca 300 årsverk. Vårt dotterbolag i Sverige, Isola-Platon ab, har i en lång rad av år varit marknadsledare med System Platon – fuktskyddet för golv och grund.

Isola har Skandinavien som sin hemmamarknad, men har också en betydande export till kontinenten, Nordamerika och Sydostasien. Företaget har under de senaste åren investerat över 450 miljoner NOK i ny och modern teknologi. Investeringarna säkrar en långsiktig produktutveckling och sörjer för att Isola även i framtiden kommer att leverera de mest moderna och funktionella lösningarna till byggbranschen. Skydd mot fukt och värn av fasta värden är målsättningen i vårt arbete med att ständigt förbättra våra produkter. Mer än 70 erfarenhet av norskt byggverksamhet och klimat ger trygghet för säker funktion och lång livslängd.

 

PRODUKTER TILL TAK, VÄGG, GOLV OCH GRUND

Isola har ett brett urval av produkter och system och de mest kända produktgrupperna är varumärkena Isola Takshingel, Isola Powertekk, System Platon och Isola Klimatsystem.


Mer information hittar du på: www.isola.se