logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Icopal

ICOPAL AB

Ända sedan starten har vi på Icopal funnits mitt i vardagen hos privatpersoner och företag som byggt eller renoverat allt från småhus till stora industrifastigheter. Med örat mot marken har vi tagit fram ett heltäckande sortiment av produkter som skyddar tak, väggar och golv från vädrets makter.

Eftersom vårt nordiska klimat skiljer sig från resten av Europa, med stora temperaturskillnader över dygnet och stora årstidsskillnader från norr till söder, har vi också större krav på vad våra hus och fastigheter ska klara av.

Det här är något vi på Icopal är väldigt medvetna om. Därför är också hela vårt sortiment anpassat efter och inspirerat av verkligheten sedan starten 1915.

 

I Sverige representeras Icopalkoncernen av det helägda dotterbolaget Icopal AB. Våra kärnverksamheter är produktion av tätskikt, takljus och brandventilatorer samt marknadsföring av byggrelaterade varor, såväl egentillverkade som koncern- och handelsvaror.

 

Icopal AB marknadsför varor, tjänster och funktioner som täcker och skyddar byggnader och anläggningar mot vatten, fukt, värme, kyla och brand. Huvudkontoret är beläget i Malmö med produktionsenheter i Malmö, Borås, Örnsköldsvik och Grythyttan. 

 

Mer information hittar du på: www.icopal.se