logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Hagmans Kemi

Specialist på kvalitativa ytbehandlingar!

Hagmans Kemi AB är en av landets ledande produktutvecklare och producent av färger och beläggningar till golv och tak, tvåkomponents spackel, rostskydd, bilvårdsprodukter och fordonskemikalier. Vi är också landets största grossist på sprayfärg. 

Vision: Hagmans vision är glasklar. Vi ska vara bäst på ytan. På så vis så är vi den som bäst skyddar det som är under. Du som kund och användare kan vara trygga med att vi alltid strävar efter att erbjuda de bästa ytskikten. Det är ett löfte vi ger.

Innovation: Hagmans historia är inte bara svensk industrihistoria. Den berättar också historien om nödvändigheten att ha idéer och att kunna genomföra dem. Från begynnelsens träimpregnering till dagens multifunktionella golvfärger. Vi arbetar konsekvent med att utveckla bättre och mer miljövänliga produkter.

Flexibilitet: På Hagmans har vi ända sedan starten 1942 varit duktiga på att ställa om, skapa nytt och driva projekt. Men vår viktigaste tillgång är att vi fortfarande har kvar förmågan att förstå hur viktigt ditt nuvarande projekt är för dig. Allt för att kunna leverera de bästa produkterna, smartaste affärslösningarna och den bästa servicen.

Kvalitet: Att du som kund kan räkna med hög kvalité avseende produkter, leveranser och service är självklart, men kvalitet ska även genomsyra vårt dagliga arbete på Hagmans. Allt från arbetsprocesserna i fabriken och säljmötet hos kund till arbetsmiljö och personalvård. Det är så man utvecklar hög kvalité. Hagmans kvalité.

XL-BYGG: Du som handlar hos XL-BYGG har tillgång till hela Hagmans sortiment. Det som inte finns i lager kan beställas hem. På vår hemsida www.hagmans.se hittar du hela produktsortimentet och dessutom massor av tips, råd och inspiration.