logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Habo

Beslag i alla dess former.

Många säger att det var bättre förr. När beslagen var robusta och välarbetade. Det håller vi inte med om. Vi vågar påstå att våra beslag håller minst lika hög kvalitet nu som då. Det är en tradition vi värnar om.

Vår egen produktion startade redan 1921 - så vi vet vad vi pratar om. Idag har vi säljbolag i Danmark, Finland, Norge och Sverige som besitter unik kompetens om respektive marknad. Vi tillhandahåller lokala sortiment för respektive marknad anpassade efter färg, form, tradition, standards och måttsättning. Habo Gruppen AB är därmed en ledande leverantör av beslag i Norden.

Vårt sortiment omfattar nästan 7 000 artiklar där Habo Gruppens egna välkända varumärke Habo utgör största delen. Beslag i alla dess former som gör livet lättare är vår specialitet. Utöver Habo säljer och distribuerar vi sortiment från välkända Abus. I vår nya katalog finns hela vårt breda sortiment presenterat. En nyhet för i år är vår Ytterdörrsats. Habo Ytterdörrsats finns i två varianter, ett med låskista och ett utan låskista. Oavsett vilken variant du väljer får du inte bara en komplett låsenhet utan också en estetiskt tilltalande dörr.

Habo distribueras huvudsakligen genom byggfackhandeln, järnhandeln och stormarknader. Återförsäljarna är väletablerade och står för ett stort kunnande och en geografisk närhet. Habo Gruppen förser även industrin samt grossister med beslag.

KUNDFOKUS

Att vara lyhörda mot våra kunders behov är vår viktigaste uppgift. Vi skall med fokus på lönsamhet skapa och tillfredsställa förväntningar så att vi stärker vårt varumärke och vår position på marknaden.

RESPEKT

Vi agerar ärligt och uppträder professionellt. Respekt innebär också omsorg om vår omgivning och framtid. Respekt främjar samarbete och hjälper oss att nå våra mål.

TRADITION

Vi är stolta över vårt varumärke och våra produkter. Stoltheten ger sig uttryck i att vi alltid strävar efter perfektion i produktion, service, förpackning och distribution av våra sortiment.

STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR

Vi drivs av CANI (Constant and neverending improvements). Det utmanar oss att överträffa förväntningar från kunder, leverantörer, medarbetare och ägare och driver oss mot att alltid förbättra resultaten och överträffa våra mål.

VISION

Habo skall bli den ledande leverantören av beslag som gör livet enklare i varje nordiskt hem!


Mer information hittar du på: www.habo.com