logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Gelia Ahlsell

EL & VVS produkter.

GELIA och vvsINTERIÖR – samarbetspartnern med Nordens bredaste EL - & VVS sortiment. 

 

GELIA är idag marknadens bredaste leverantör av EL & VVS produkter mot svensk järn- , el- och byggfackhandel. Med våra 11st distriktssäljare och en säljsupport på 7st har du alltid möjligheten att få hjälp med de flesta frågor du själv eller din kund har.

På vårt centrallager i Hallsberg finns det över 100.000 artiklar lagerlagda varav cirka 55.000 är el och vvs. Det betyder att du alltid kan lova snabb leverans av rätt produkt oavsett proffs eller konsument. Order innan kl 12:00, levereras fraktfritt till dig dagen efter. Du väljer själv order sätt; EDI, telefon, Internet eller fax. Tillsammans med oss på Gelia har du alltid rätt produkter i hyllorna. Vi skräddarsyr i datamiljö nyckelfärdiga koncept, unikt för dig. Som återförsäljare marknadsför du precis det sortiment av el- & vvs artiklar som passar din butik och kundkrets.

 

SÖK GLOBALT – KÖP LOKALT

VVSINTERIÖR är ett systerföretag till Gelia som jobbar med försäljning av allt inom kök och bad via en pris- och produktguide på nätet och ett antal försäljare över hela Sverige. VVSINTERIÖR är återförsäljare av alla kända varumärken och har logistik likt Gelia som innebär leverans dagen efter order till 80 % av Sverige. VVSINTERIÖR´s hemsida har nu kompletterats med en konsumentinriktad del där slutkunden kan gå in och välja och jämföra 50-60 000 produkter och priser (rek priser för åf). Konsumenten kan göra en fullständig inköpslista, med artikelnummer och allt, och ta med till sin lokala XL-BYGG och få fördelen att handla av en personlig säljare i butiken, och uppleva trygghet, enkelhet och säkerhet som det innebär.

Som kund till GELIA och VVSINTERIÖR ligger XL-BYGG i frontlinjen inom områdena EL och VVS.


Mer information hittar du på: www.gelia.se