logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

DAY-System Yunik

Yunik är ett varumärke inom Flüggerkoncernen framtaget speciellt för byggfackhandeln och har gjort sig kända för att hålla en mycket hög kvalitet på sina produkter. Produkterna är utvecklade till de användare som ställer mycket höga krav på ett perfekt slutresultat samt för att stå emot vårt hårda och omväxlande Nordiska klimat!

 

Hitta din önskekulör i ett hav av färger

Yunik färg har mer än 20.000 kulörer i sin receptbank och kan därför erbjuda dig ett nästan obegränsat antal olika kulörer och nyanser med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Yuniks produkter är utvecklat till de användare som ställer mycket höga krav på ett perfekt slutresultat. Produkterna är även utvecklade för att stå emot vårt hårda och omväxlande Nordiska klimat!

Vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter inom färg och spackel för alla typer av underlag både inom- och utomhusmålning.

 

Yunik konceptet bygger på lojalitet

När du gör sina inköp hos XL-BYGG, kan du vara säker på att få ett bra slutresultat, som håller länge.

Kompetenta råd, korrekt vägledning i kombination med lokal insikt, god och närvarande service och självklart med ett pris som är mindre än kvaliteten, gör Yunik och XL-BYGG till ett oslagbart koncept.

– Du skall ju kunna se dina kunder i ögonen igen. Det är hela idén med lojalitet. 

 

Mer information hittar du på: www.day-system.com