XL-BYGG Edvardssons, Huskvarna
Öppettider

Vi är till för dig

Ta del av våra tjänster.

XL-BYGG har Skandinaviens största inköpsvolym för byggvaror, vilket gör våra anläggningar till prioriterade kunder hos leverantörerna. För dig betyder det högsta möjliga leveranssäkerhet med garanterade volymer, bra priser och jämn, hög kvalitet från marknadsledande tillverkare.

Vårt mål är att vara en riktigt effektiv partner till dig som proffsbyggare. Vi vill bidra till att dina jobb flyter på lite smidigare och hjälper dig i valet av verktyg, material och byggmetoder. Vi säkrar också dina materialflöden och ser till att du alltid har det du behöver – just in time.

BERÄKNINGSVERKTYG

Det finns mycket hjälp att ta del av på externa webbsidor. Vi har samlat ihop ett antal bra sidor som vi tror du ha nytta av i ditt arbete. Gå vidare till till beräkningsverktygen här

BYGGBESKRIVNINGAR

Visst är det skönt att få lite hjälp på traven ibland, ta del av olika byggbeskrivningar inom dessa områden:

Inomhus

Renovering

Utomhus

Allmänt

MONTERAT & KLART

Vi har under lång tid hjälpt konsumenter genom att förmedla kontakter till våra duktiga byggarkunder. Nu har vi tagit ett helhetsgrepp eftersom privatkunderna efterfrågar det allt mer. Genom Monterat & Klart kan både vi och byggarna ta del av uppdrag som annars hade gått ut till olika nischföretag som redan säljer helhetslösningar. Läs mer om Monterat & Klart!