logotyp
XL-BYGG City - Showroom
Öppettider

Monterat & Klart

Ett enkelt & tryggt sätt att renovera. Kontakta oss, så hjälper vi dig med ditt projekt!

Ett enkelt och tryggt sätt att renovera

Ibland byter du material på huset eller lägenheten för utseendets skull, ibland för att det behövs. Det kan handla om allt ifrån en stor ombyggnad till mindre och små saker som ska fixas till. Hur stort eller litet det än är kan du enkelt och tryggt lämna arbetet till oss. Våra huvudområden är kök, badrum, förvaring, golv, inomhusfärg, dörrar och fönster.

Monterat & Klart – låt oss göra jobbet – så här fungerar det

1. Kontakt

Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

2. Hembesök

När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert

Vi lämnar offert till dig med pris på arbete och varor som behövs för uppdraget. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Vi går gärna igenom offerten tillsammans med dig.

4. Startdatum

På utsatt dag och tid kommer våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt överenskommelse. Självklart håller vi efter på arbetsplatsen och städar undan när arbetet är klart. Arbetet utförs enligt gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering

Material betalas vid beställning och arbete enligt överenskommelse, normalt efter att jobbet är klart. Fakturorna motsvarar såklart det vi har kommit överens om och vi tar hand om ditt ROT-avdrag, enkelt och smidigt för dig! 

Fördelar för dig

  • XL-BYGG är en stor aktör. Du behöver aldrig vara orolig för att företaget inte finns kvar innan reklamationstiden är passerad.
  • Lokal förankring och ägande. Byggare oftast från orten.
  • En kontaktyta som finns nära dig. Du kan titta in när det passar dig och vi kommer till dig för att se på jobbet enligt överenskommelse mellan dig och oss.
  • Vi arbetar med kända varumärken som borgar för kvalitet.
  • Vi går igenom garantier och villkor, vägleder om de olika valmöjligheterna du har och tillsammans väljer vi det som passar bäst.
  • Vi arbetar med av oss, utvalda och godkända hantverkare.
  • Du väljer vilken omfattning projektet har, vi kan hjälpa till med allt från en stor ombyggnad till exempelvis byte av ett fönster eller dörr. Hur stort eller litet projekt du än väljer kan du vara trygg med att vi hjälper dig hela vägen.

Kontakta oss direkt för rådgivning i ditt projekt

Fyll i formuläret och tryck på "skicka" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

För- och efternamn:

Telefonnummer:

E-post:

Rubrik:

Beskrivning: