logotyp
XL-BYGG City - Showroom
Öppettider

Fönster

Vi hjälper dig med ditt fönsterprojekt - från tanke till färdigt resultat!

Vi på XL-BYGG City är experter på fönsterprojekt. Med en kopp kaffe i handen kan vi prata i lugn och ro om ditt fönsterprojekt. Vi finns för att tillgodose dina önskemål, och för att ge dig de allra bästa råden inför ditt fönsterprojekt.

Monterat & Klart – låt oss göra jobbet – så här fungerar det

1. Kontakt

Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

2. Hembesök

När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert

Vi lämnar offert till dig med pris på arbete och varor som behövs för uppdraget. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Vi går gärna igenom offerten tillsammans med dig.

4. Startdatum

På utsatt dag och tid kommer våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt överenskommelse. Självklart håller vi efter på arbetsplatsen och städar undan när arbetet är klart. Arbetet utförs enligt gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering

Material betalas vid beställning och arbete enligt överenskommelse, normalt efter att jobbet är klart. Fakturorna motsvarar såklart det vi har kommit överens om och vi tar hand om ditt ROT-avdrag, enkelt och smidigt för dig! 


Kontakta oss direkt för rådgivning i ditt fönsterprojekt

Fyll i formuläret och tryck på "skicka" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

För- och efternamn:

Telefonnummer:

E-post:

Rubrik:

Beskrivning:


 


Fönster 

Om du tänker byta fönster hjälper vi dig gärna. Vi kan komma hem till dig och mäta så att måtten blir exakta inför fönsterbeställningen. Givetvis hjälper vi dig även i valet av olika fönstertyper och vi monterar självklart om du vill ha hjälp med det.

Förutom att välja typ av fönster, bör du bestämma dig för fast eller öppningsbar karm, inåt eller utåtgående, trä- eller aluminiumbeklätt, färg, spröjs och om du vill ha 2- eller 3-glas. Utöver det finns givetvis en hel del ytterligare tillbehör. För att göra det enklare för dig att välja rätt har vi tagit fram en helhetslösning som underlättar både fönsterbytet och fönsteraffären.

Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss! Kom gärna in i butiken och titta på vår fina utställning från Svenska fönster med varumärkena Traryd, SP och Lingbo.

Du kan också ta del av våra utställningar här!

Besöksadress

Kungsholmstorg 10
11221 Stockholm