logotyp
XL-BYGG City - Showroom
Öppettider

Badrum

Vi hjälper dig med ditt badrumsprojekt - från tanke till färdigt resultat!

Vi på XL-BYGG City är experter på badrumsprojekt. Med en kopp kaffe i handen kan vi prata i lugn och ro om ditt badrumsprojekt. Vi finns för att tillgodose dina önskemål och för att ge dig de allra bästa råden inför ditt badrumsprojekt.

Monterat & Klart – låt oss göra jobbet – så här fungerar det

1. Kontakt

Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

2. Hembesök

När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert

Vi lämnar offert till dig med pris på arbete och varor som behövs för uppdraget. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Vi går gärna igenom offerten tillsammans med dig.

4. Startdatum

På utsatt dag och tid kommer våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt överenskommelse. Självklart håller vi efter på arbetsplatsen och städar undan när arbetet är klart. Arbetet utförs enligt gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering

Material betalas vid beställning och arbete enligt överenskommelse, normalt efter att jobbet är klart. Fakturorna motsvarar såklart det vi har kommit överens om och vi tar hand om ditt ROT-avdrag, enkelt och smidigt för dig! 


Kontakta oss direkt för rådgivning i ditt badrumsprojekt

Fyll i formuläret och tryck på "skicka" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

För- och efternamn:

Telefonnummer:

E-post:

Rubrik:

Beskrivning:


 


Badrum

Badrummet är kanske hemmets viktigaste rum. Det är oftast där du startar- och avslutar dagen. Det finns mängder av design, smarta lösningar och praktiska badrumsmöbler att välja mellan. Vad sägs om inbyggnadstoaletter, läckra blandare, moderna duschkabiner, fina handdukstorkar, superdesignade badkar eller effektfulla kakel/klinker? Vi hjälper dig att rita, planera och bygga ditt nya badrum anpassat till dina förutsättningar och önskemål. Allt från hur ledningar och el ska dras, till vilka knoppar som passar de badrumsmöbler du väljer.

Du är varmt välkommen att kontakta eller besöka oss! Kom gärna in i butiken och titta på våra fina badrumsutställningar från Geberit, Damixa och Nordhem.

Du kan också ta del av våra utställningar här!

Besöksadress

Kungsholmstorg 10
11221 Stockholm