logotyp
XL-BYGG City - Showroom
Öppettider

Tjänster

Vi hjälper dig med projekt inom kök, badrum, fönster, dörrar, golv, inomhusfärg och förvaring - från tanke till färdigt resultat!

Du vet väl att du kan få hjälp med projekt inom kök, badrum, dörrar, fönster, förvaring, inomhusfärg eller golv genom vår tjänst Monterat & Klart? Prata med oss så fixar vi det, tillsammans med utvalda hantverkare. Råd, montering, material, garantier – ja rubb och stubb ingår och du kan få allt på faktura från en aktör, XL-BYGG.

Kontakta oss direkt för rådgivning i ditt projekt

Fyll i formuläret och tryck på "skicka" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

För- och efternamn:

Telefonnummer:

E-post:

Rubrik:

Beskrivning:


 


Monterat & Klart – låt XL-BYGG göra jobbet – så här fungerar det

1. Kontakt

Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar

2. Hembesök

När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert

Vi lämnar offert till dig med pris på arbete och varor som behövs för uppdraget. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Vi går gärna igenom offerten tillsammans med dig. 

4. Startdatum

På utsatt dag och tid kommer våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt överenskommelse. Självklart håller vi efter på arbetsplatsen och städar undan när arbetet är klart. Arbetet utförs enligt gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering

Material betalas vid beställning och arbete enligt överenskommelse, normalt efter att jobbet är klart. Fakturorna motsvarar såklart det vi har kommit överens om och vi tar hand om ditt ROT-avdrag, enkelt och smidigt för dig!  

 Dorr_140.png Golv_140.png UFonster_140.png Forvaring_140.png 

Du är varmt välkommen att kontakta eller besöka oss!

Besöksadress

Kungsholmstorg 10
11221 Stockholm