logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Westcoast Windows

Westcoast Windows AB

Westcoast Windows AB i Trollhättan har som affärsidé att tillverka kvalitetsfönster och fönsterdörrar av aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design.

Företagets vision är att vara det självklara fönstervalet för människor med höga krav på kvalitet, miljö, flexibilitet och service. 

Med en modern produktionsanläggning i Trollhättan tillverkas ett mycket brett produktsortiment bestående av fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar. Både utåtgående och inåtgående, allt ifrån klassiska fönster till moderna glidhängda fönster. 

 

Fönster, nybyggnation eller fönsterbyte

Fönster har i alla tider spelat en viktig roll för ett hus karaktär. Det kan behövas olika typer av utseende på fönster beroende på vad det är för hus du äger. Om du har planer på att byta fönster är det bra att först bestämma dig för vad du vill ha för egenskaper och utseende på ditt nya fönster. Olika hustyper kan därför kräva olika sorters fönster. 

För att underlätta valet har vi på Westcoast Windows valt att dela in dem i tre kategorier, Classic, Design och Antik. Med våra fönster får du inte bara trygga framtidsutsikter utan också närmast oändliga möjligheter att anpassa ditt fönster efter dina unika önskemål, tex mått, typ av öppning, poster, spröjs, färgval, och andra tillval.

 

Unik fönsterkonstruktion

Westcoast Windows fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar består av en yttre del av elegant aluminium, som står emot tuffa väderförhållanden och en inre del av trä, som ger en varm inbjudande känsla. Den unika kombination av trä och aluminium som bildar en diffusionstät konstruktion med mycket god stabilitet borgar för maximal livslängd och minimalt underhåll. Här kommer skönheten både inifrån och utifrån. OBS! Ej att förväxlas med så kallade ”alu-beklädda” träfönster.

Naturligtvis har vi fönster i standardmått och standardutförande. Men det är alltid du som avgör måtten på dina fönster och efter dessa tillverkar vi dem, utan att det kostar dig något extra. Exakt som du vill ha det!

 

XL-BYGG

Du som handlar hos XL-Bygg har tillgång till Westcoast Windows produkter. De kan hjälpa dig med offert på just de fönster du vill ha. På vår hemsida www.westcoastwindows.se hittar du våra produkter, mer fakta samt lite inspiration.

 

Mer information hittar du på: www.westcoastwindows.se