logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Venta Windows

Venta Windows är ett Norsk företag som etablerades i Litauen 2006 och som är en del av NorDan-gruppen. Företaget har stor erfarenhet av den Skandinaviska fönster marknaden, man har specialanpassat PVC-sortimentet för att passa dom krav och önskemål som finns i Sverige och Norge.

Trygga, hållbara, kostnadseffektiva, utmärkt vädertålighet och mycket goda isoleringsvärden… Detta karakteriserar PVC-produkterna från Venta Windows. Många kunder väljer att byta ut sina gamla fönster mot PVC fönster. Varför? PVC står nu för 90 % utav fönstermarknaden i flera europeiska länder, bland annat Tyskland och Storbritannien. I Sverige och Skandinavien växer PVC-trenden snabbt. Fönster spelar en viktigt roll för husets uttryck, form, och byggtradition; vi erbjuder fönster som kompletterar alla arkitektoniska stilar. Det breda varusortimentet Venta Windows kan erbjuda säkerställer de bästa alternativen och produkter till våra kunder. Vårt fokus är kvalité, säkerhet och nöjda kunder

Fönstret har ett utav husets viktigaste strukturella uppgifter och har många viktiga funktioner. Dom släpper in ljus, ventilerar, isolerar och säkrar ditt hus. Det är därför viktigt att välja passande och pålitliga fönster av hög kvalité. PVC fönster är hållbara och underhållsfria. De olika färgerna och urvalet av realistiska imitationer av trä, laminat, aluminium vill bidra till att skapa den önskvärda känslan i ditt hem. 

Varför PVC fönster från oss?

Underhållsfritt

Mycket tåligt och jämfört med träfönster behöver de inte målas och har en hållbarhet på över 50 år.

Prisvärt

Solid och generellt billigare än trä- och aluminiumfönster.

Värmeisolerande

Hög energiisolering ger lägre kostnad för uppvärmning. Vi kan leverera U-värde ner till 0,74.

Ljudisolering

Att minska ljudet utifrån ger bättre miljö inomhus.

Säkerhet

En insideslist som gör det svårt att ta bort glaset från utsidan gör fönstren säkrare än de traditionella träfönstren. Vi kan också leverera fönster med laminerat glas för extra säkerhet.

Miljö

Vi har godkänd miljövänlig produktion av återvinningsbara fönster som inte innehåller bly.

Mer information, besök oss på: www.ventawindows.se