logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Smedbo Beslagsboden

Företaget har sedan starten 1967 helt varit inriktat på att designa inredningsdetaljer för hemmet. Hos XL-BYGG finner du båda våra sortiment:

 

Smedbo

Smedbo är ett Svenskt företag, som tog det första spadtaget i sin historia redan 1967.       Idag säljer Smedbo badrumsserier, i massiv mässing av högsta kvalitet, över hela världen.

I sortimentet finns allt från toalettpappershållare, krokar, duschkorgar, smink/rakspeglar, handduksvärmare mm. Allt för att få det kompletta badrummet. 

Med sin stora produktkännedom och sitt kvalitetstänkande, tillhör Smedbo en exklusiv skara av tillverkare som utlovar 10-års garanti på hela produktsortimentet (DRY 5 år). Smedbo är dessutom Kunglig Hovleverantör till den Svenska kungafamiljen.

Gå in på www.smedbo.se för att se hela sortimentet

 

Beslagsboden

Här hittar ni beslag för hela hemmet. Beslagsboden säljer dörrhandtag till ytter- och innerdörrar i ett flertal olika ytbehandlingar. Designmodeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink, med ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom. Det finns även ergonomiskt utformade modeller.

Beslagsboden har även ett brett sortiment av självhäftande produkter, som passar utmärkt i badrum. Vidare hittar ni krokar, kroklister, knoppar, handtag mm.

Gå in på www.beslagsboden.se för att se hela sortimentet