logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Sika Casco

Våra produkter används i Turning Torso och Shanghai World Finance Center och vi har tätat världens längsta tågtunnel. Ett av våra lim håller dessutom kvar världens snabbaste tåg på spåret i 430 km/h. Möt oss i din XL-BYGG butik där du hittar våra lim, fogmassor, tillsatsmedel för betong och bruk samt betongrenoveringsprodukter.

 

Know-how från Sika - proffsens val i din butik

Sika-koncernen har sitt huvudsäte i Schweiz och har sedan starten 1910 utvecklats till en av världens bästa på specialprodukter för bilar, båtar, byggen, betong och industri. Med dotterbolag i 74 länder och ca 13500 medarbetare världen över omsätter Sika-koncernen ca 4,4 miljarder CHF.

Sika har en stark innovativ tradition och strävar ständigt mot nya mål. Det innebär att utveckla produkter och lösningar som kommer att öppna nya möjligheter för våra kunder. Sedan många år är hållbarhet och miljöaspekter en stor drivkraft som går hand i hand med teknisk utveckling. Ett exempel på detta är några av våra elastiska lim- och fogmassor som nyligen uppgraderats med en helt ny och patenterad härdningsteknologi: i-Cure.

Att foga, gjuta, täta & limma är bokstavligt talat grunden för vårt företag. Vi levererar högpresterande produkter som satts på prov på världens största byggen. SIKA: s kvalitet, kunnande och 100 års erfarenhet på marknaden, är tillgänglig för alla typer av byggare, både professionella och Gör-det-självare. Det gör byggarens dagliga liv både enklare och säkrare.

Sika Sverige är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 

Mer information hittar du på: www.sika.se