logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Mirro

I 20 år har Mirro tillverkat och sålt måttanpassade och skräddarsydda skjutdörrar och garderobsinredningar. Hos oss på Mirro pågår ett ständigt arbete med nya färger och material. Skandinavisk design kombinerat med smarta och funktionella lösningar ger dig en förvaring i ditt hem som är långt utöver det vanliga. 

 

Ytligheter och ytterligheter. 

Det är insidan som räknas, sägs det. Det håller vi med om. När det gäller människor i alla fall. Men när det kommer till garderober så tycker vi nog ändå att ytan är minst lika viktig. Vi har tagit för vana att dra allt till sin spets när det gäller material, funktioner, inredning och våra smarta lösningar. Garderoben är ju en plats där du inte bara förvarar, utan också exponerar dina kläder, skor och accessoarer, så att du lätt hittar dem. Därför har vi tagit det här med skjutdörrar och garderobsinredningar ett steg längre. Till ytterligheten. 

 

Måttanpassade och skräddarsydda skjutdörrar och garderobsinredningar

Vi tillverkar din garderob först när du har bestämt dig för hur du vill ha den. Det gör att du kan sätta ihop din alldeles egen drömgarderob. När du väljer hur dina skjutdörrar ska se ut väljer du först hur många fält du vill att dörren ska vara indelad i – ett, två, tre eller ännu fler. Därefter bestämmer du fyllning, profiler och om du vill ha dekor i sidoprofilen. Dina val gör du när du när du beställer dörren. 

Våra skjutdörrar kan göras upp till 1480 mm breda och 2850 mm höga och du kan välja mellan många olika, omsorgsfullt framtagna ytor till skjutdörrarna och flera varianter av garderobsinredningar.

 

Mer information hittar du på: www.mirro.se