logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Ekodoor Diedenporten

Ytterdörrar och garageportar.

Diedenporten och Ekodoor

Garageportar och ytterdörrar.

 

Vi har lösningen för dina behov!

Hos oss hittar du högkvalitativa och funktionella dörrar, portar och tillbehör till ett rimligt pris. 

Vi har mer än 100 dörrmodeller och 30 portar i standardsortimentet. Det gör att du alltid kan hitta en dörr eller port i en stil som passar dig. Vi har också möjlighet att specialtillverka i just den storlek du behöver. Att få entrédörr och garageport med samma utseende är också en trevlig möjlighet.

Vi har även ett brett sortiment av innerdörrar och ståldörrar så att du som kund kan få en komplett leverans för att täcka dina behov.

 

Erfarenhet och kunnande

Ekodoor och Diedenporten är välkända namn inom dörr- och portbranschen sedan många år tillbaka. Varunamnen finns numera i samma företag, beläget i Broby i den skånska Göingebygden. Där utvecklar och producerar vi ytterdörrar och garageportar i en gedigen hantverkstradition men med modern utrustning. Vi är riktigt nöjda med vårt nya måleri, som gör att ytorna på produkterna är snyggare än någonsin. 

 

Portar

Under mer än 50 år har Diedenporten lett utvecklingen av vipp- och slagportar för garage till villor och flerbostadshus. Vår modell Favorit är en riktig klassiker och många radgarage har fortfarande kvar sina gamla favoritportar sedan 60-talet. Vi har vidareutvecklat den sedan dess och bl.a. ytterligare ökat säkerheten gällande klämrisker, men den är fortfarande samma stabila port med lång livslängd.

Idag säljs många olika typer av portar i olika prisklasser. Alla är så klart CE-märkta och har hög kvalitet. Många valmöjligheter finns gällande färg, ytmaterial, sparkplåtar, mm. 

 

Dörrar

För oss är det självklart att en bra dörr ska hålla för att öppnas och stängas tusen och åter tusen gånger. Vi CE-märker varje dörr vi tillverkar och tillverkningen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vår tillverkning av dörrar som är klassade inom brand, ljud och säkerhet gör att tillverkning och produkter är ytterligare granskade av externa kontrollanter för att klara kraven för dessa märkningar.

Hos oss är det standard med dubbelt ramträ, aluminiumplåtar och kraftig karm i dörrarna. Hög kvalitet är självklart för alla dörrar vi tillverkar. Vi lämnar 15 års garanti på formstabiliteten och fem års fabriksgaranti. Köper du en dörr från oss köper du också stabilitet som håller över tiden. 

Vi har dörrar i olika konstruktioner beroende på vilket skydd ditt hus behöver. Utseendemässigt sträcker sig sortimentet från klassiskt mönstrade dörrar till supermoderna varianter. Färg på dörren väljer du själv – bara ge oss NCS- eller RAL-numret. Vackra trädörrar och välfungerande pardörrar är nog ändå det vi är mest kända för.


Mer information hittar du på: www.ekodoor.se