logotyp
XL-BYGG Byggcenter Varberg

Blåkläder

Slitstarka kläder för hårt slit.

Blåkläder har tålt stryk sedan 1959. Slitstarka kläder kräver hårt slit. I över 50 år har Blåkläder utvecklat, producerat och sålt arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut.

Vad har du för krav på dina arbetskläder? Slitstarka och funktionella, men också snygga och bekväma? Vi, liksom du, tar vårt jobb på största allvar och menar att varenda detalj måste vara utformad och utförd med största omsorg för att arbetskläder verkligen skall fungera och tåla tuffa tag.

Exempelvis har våra hantverksbyxor trenålssömmar på utsatta ställen, sydda med speciella maskiner i våra egna fabriker. Det går åt nästan en kilometer tråd till en byxa. Då får man ett plagg som är så slitstarkt att man kan lämna livstidsgaranti på sömmarna. Ett plagg som håller längre minskar inte bara dina kostnader, utan också förbrukningen av jordens resurser. En hållbar lösning, både för dig, oss och miljön. Blåkläder gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare.

Mer information hittar du på: www.blaklader.com