XL-BYGG

Nu söker vi en Byggsäljare till XL Bygg Varekil!

Om oss:

Bygg o Fritid i Skärhamn AB är ett privatägt företag och är en del av XL Bygg kedjan med ca 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna.

Bygg o Fritid i Skärhamn AB har sitt säte i Skärhamn och i koncernen ingår XL Bygg Skärhamn (huvudkontor) och filialerna XL Bygg Varekil och XL Bygg Bleket.

Om tjänsten:

Vi har ambition om att bli branschens bästa lagspelare och söker nu en byggsäljare till vår organisation med främsta placeringsort Varekil.

Vi fokuserar både på professionella och privata kunder. Din uppgift blir att ta hand om våra kunder, stora som små, nya och befintliga. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning av byggvaror, offert samt uppföljning, order, rådgivning, beställningar, kundbesök och butiksförsäljning. Då vi är en mindre anläggning är det också viktigt att du har förmåga att hugga i där det behövs. Du ska vara en lagspelare och driven säljare som gillar mötet med människor, håller vad du lovar och sätter kunden i fokus.

Vi söker dig med ett starkt driv och försäljningsvana, då vikten av förståelse för våra kunders behov och köpprocess är stor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen kombinerat med god produktkunskap. Som person är du ambitiös, strukturerad, effektiv, lojal och en god relationsbyggare med förmåga att erbjuda kunderna enkla och hållbara lösningar samt ställa dom rätta frågorna för att säkerställa kundnöjdheten till 100%.

Vi är ett varmt, personligt företag med högt i tak och där alla respekterar varandra och där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet av offert/order
  • Lokalkännedom och kontakter i branschen
  • Gymnasieutbildning och god IT- & systemvana
  • Körkort krävs för tjänsten

Dina personliga egenskaper:

  • Målmedveten och handlingskraftig
  • Har förmåga och talang inom sälj
  • Uppskattar högt tempo och är en lagspelare
  • Lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt
  • Lösningsorienterad

Tillträdesdatum under september eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är vardagar och vissa lördagar. Våra öppettider i Varekil är idag 06:30-17 vardagar och lördagar 9-13.

Ansökan:

Passar tjänsten dig? Ansök redan idag. Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@xlvarekil.se

Vid frågor om tjänsten kontakta platschef Niklas Jokumsen, niklas@xlvarekil.se