XL-BYGG

Marbodal - en plats för livet.

Det är köket som vi dagligen samlas för att laga mat, äta och umgås. Det är hemmets naturliga samlingspunkt. Ett trivsamt och levande kök är inbjudande och uppmuntrar till gemenskap. Att skapa kök som förmedlar känsla kräver noggrann planering för funktion, kvalité och livsglädje.

I snart hundra år har Marbodal designat, byggt och levererat kök över hela landet. Idag är Marbodal ett stolt och modernt företag och deras hantverkstradition och känsla för kvalitet är fortfarande lika stark. Varje kök är unikt. Varje kök tillverkas med människor i fokus. Köket är en plats för livet och det är Marbodals jobb att se till att den platsen blir så bra som möjligt. Och att du som kund blir hundra procent nöjd med den platsen.

Det är viktigt att man fastställer förutsättningarna för köket som t.ex. vilken plats finns, hur mycket förvaringsutrymme behöver vi, vilken utrustning vi vill ha osv. Vi går sedan igenom valmöjligheter som finns vid konstruktionen av kökets utformning när det gäller stil, funktion och kvalitet. Ett kök skall vara praktiskt och fungerande i vardagen, inte bara snyggt.

Tillsammans skapar vi ditt kök. Det finns lika många valmöjligheter när man skapar ett kök som det finns olika önskemål.

Wictoria och Carina hjälper dig gärna med dina funderingar, ger expertråd och hjälper dig med ritningar till ditt framtida kök. Välkommen!

Marbodal

missing tag
missing tag
missing tag
missing tag
missing tag
missing tag
missing tag
missing tag