XL-BYGG

XL-Bygg Norrby Trä & Byggvaror AB har blivit rekommenderade tack vare sitt sätt att agera mot kunder, medarbetare, leverantörer och andra intressenter. De har förbundit sig att ta ett etiskt ansvar och följa R-licensens Etikpolicy. R-Företagen genomför återkommande mätningar för att verifiera företagskulturen hos XL-Bygg Norrby Trä & Byggvaror AB.

Vad innebär en R-licens?

Det är viktigt för oss att visa att vi bryr oss om vårt samhälle.

Vi har alla olika kompetens, bakgrund och en moralisk kompass som påverkar oss i vårt dagliga arbete.

Vi har ett gemensamt mål. Att uppnå något större och bättre tillsammans. Där alla är stolta medarbetare och medvetna om sin viktiga roll inom organisationen.

Vi vill medverka till att långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

Därför har vi på XL-Bygg Norrby Trä & Byggvaror AB tilldelats en R-licens och valt ett etiskt förhållningssätt som företag och arbetsgivare.

Tillsammans gör vi skillnad!

R-licens kan tilldelas företag som vill främja etikens betydelse och ställa sig bakom R-licensens vision och etikpolicy. För att hitta dessa företag används rekommendationer från företag med samma synsätt på etik.

Klicka här för att läsa mer om att vara ett R-licens företag.

missing tag