XL-BYGG

LYFT UTSEENDET PÅ DITTHUS MED NY YTTERDÖRR

missing tag

Lyft utseendet på ditt hus med en ny ytterdörr! Hos ditt lokala XL-BYGG hittar du ett heltäckande sorti-ment av ytterdörrar från Sveriges mest kända dörrtillverkare. Kom in till oss så hjälper vi dig med ditt dörrbyte. Just nu har vi 25% rabatt på ytterdörrar från välkända varumärken. Passa på, erbjudandet mellan 27/2 - 20/3 - 2023.

SVERIGES STÖRSTA UTBUD AV YTTERDÖRRAR

XL-BYGG representerar de allra bästa ytterdörrtillverkarna som alla har sina unika specialiteter. Därför kan vi också erbjuda dig ett imponerande stort sortiment av dörrar av mycket hög kvalitet.

DET FINNS EN DÖRR FÖR VARJE HUSTYP!

missing tag

Ditt hus är värd sin rätta dörr. Som förstärker husets personlighet – och som du gillar. Form och design i all ära men funktionen är minst lika viktig. En dörr ska hålla värmen inne och kyla och fukt ute. Och stoppa alla objudna gäster. Har du en äldre dörr finns det mycket att vinna i både energi-besparing och säkerhet när du skaffar en ny. Vi är stolta återförsäljare av dörrar från Sveriges mest kända varumärken så som Diplomat, Polardörren, Swedoor, Leksands Dörren, JW, Nordan och dieden ekodoor. 

Du hittar tips och guider för hur du byter ytterdörr på XL-Guiden