Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Svenska fönster – Snickarapp

  Svenska Fönster har tagit fram en applikation som gör det enklare och smidigare för fönstersnickare att på ett enkelt, snabbt och korrekt sätt får en snabb offert på fönsterbytet.

  Kopplad till återförsäljaren

  Det du gör är att lägga in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuell arbetskostnad i appen. Appen kopplar du till din närmaste XL-BYGG anläggning som återförsäljare av SP- och Traryd Fönster. XL-BYGG anläggningen kan då svara dig med en automatisk- eller personlig offert. Alla beställningar görs givetvis i appen och så även slutbesiktningen efter installationen av fönstrena.

  Ladda ner

  Skaffa appen genom att ladda ned appen till din mobil. Den första personen i varje byggföretag som registrerar sig kommer att få ett masterkonto och kan sedan skapa konton åt sina kollegor. Alla användare börjar sitt Fönstrande med söka upp sin lokala XL-BYGG handlare som då får en förfrågan om att godkänna snickaren. Detta garanterar att det bara är professionella snickare som kan använda appen och när återförsäljaren har gjort sin knapptryckning för godkännandet kan snickaren börja använda tjänsten.