XL-BYGG

Lediga jobb

Vi söker efter personal! 
Läs annonsen nedan och skicka in din ansökan snarast! 

BUTIKSSÄLJARE

Om företaget: 

XL-BYGG är en bygghandelskedja bestående av ca 100 försäljningsställen över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandelskedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna.

På XL-BYGG Karlstad får du den hjälp du behöver. Du bollar allt från idéer till materialval med vår utbildade personal som hjälper dig genom hela ditt projekt. Tjänster, produkter och kunskap bygger på lokal kännedom. Vi förstår din byggsituation. Vi är ju bygghandlare som bor där du bor. Läs gärna med på www.xlbygg.se/karlstad 

Den vi söker: 

Som person är du är social och ansvarstagande och har förmågan att kunna ta kunder på ett bra sätt och hjälpa dem med tips och råd. Du drivs av att uppnå effektivitet och kundnöjdhet samt ha en starkvilja att ge en bra service. Du är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att prioritera. Detta är en varm arbetsplats med högt i tak, där alla respekterarvarandra och där det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Arbetsuppgifter: 

Arbetsuppgifterna består av att sälja butikens produkter till företag och privatpersoner. XL har ett brett sortiment som innefattar både byggmaterial, maskiner, verktyg, trädgård mm. Vi jobbar med att sälja varor över hela butiken och detta kan även innefatta produkt- och leverantörsansvar för vissa områden. Vi fokuserar på att ha en hög servicenivå och god produktkännedom om vad vi säljer. Vi ger våra kunder tips och råd i sitt byggande. Tjänsten innebär också att sköta beställningar, upplockning av varor och exponera dessa för att skapa en levande butik. Du blir en viktig spelare i vårt butiksteam. 

Din profil: 

Det är meriterande att du som söker har erfarenhet från detaljhandel, byggmarknad/brädgård samt har ett genuint intresse för att sälja och lära dig om produkterna vi säljer. Du känner till processerna inom butiksarbete och har god social förmåga samt är en drivande lagspelare med förmågan att skapa långsiktiga relationer. Du drivs av kundnöjdhet och har inte några problem med att jobba självständigt och vara en problemlösare.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som socialt engagemang, starkvilja att lära och att ge bra service. Du innehar B-körkort samt har god datorvana. 

Känns detta som ett jobb för dig? 

Skicka din ansökan till info@xlbyggkarlstad.se Uttagning sker löpande.