logotyp
XL-BYGG Årjäng

Sponsring

XL-BYGG Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslagen.

XL-BYGG är stolt partner till Svenska Handbollslandslagen 

Svensk idrott är något vi på XL-BYGG både värnar om och engagerar oss i. EM i Kroatien/Ungern för damlandslaget blev starten på ett nytt och spännande samarbete med svenska handbollslandslagen, och som givetvis fortsatte med herrarnas VM i Qatar, 2015, samt damernas EM på hemmaplan.

- Exponering på dräkter och arenor är en del av partnerskapet, men minst lika viktigt är att vi med handbollen får en partner vid event och liknande i samband med de stora mästerskapen. Givetvis ger det även möjligheter lokalt för våra bygghandlare och deras kunder vid landskamperna i Sverige säger Åsa Karlsson, TF marknadschef på XL-BYGG.

Handbollen har en period av mycket intressanta år framför sig, bland annat med ett kommande mästerskap i Sverige, nämligen herrarnas EM 2020.

- Vi får i partnerskapet med XL-BYGG, en stark rikstäckande partner med många hängivna medarbetare som, likt handbollen, tror på fair play och är beredda att jobba hårt för att lyckas säger Stefan Lövgren, VD på Svenska Handbollslandslaget AB.

- XL-BYGG är ett varumärke förknippat med kvalitet och att gå in i detta partnerskap med herr- och damhandbollslandslagen, som båda är i världsklass, passar oss alldeles utmärkt. Svenska Handbollförbundets och landslagens värderingar överensstämmer väl med våra och tillsammans siktar vi nu mot gemensamma framtida framgångar säger Åsa Karlsson, TF marknadschef på XL-BYGG.

Bild_864x190_handboll_em.jpg

Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslaget

Tillsammans skapar vi helheten. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar. Att Svenska Handbollslandslaget står för teamwork i världsklass var en av anledningar till att vi blev partners. På samma vis vill vi på XL-BYGG bygga starka lag tillsammans med våra konsumenter och duktiga hantverkare över hela Sverige.

864x200_handbol_herrar.jpg

Här kan du läsa med om våra svenska handbollslandslag!