• Bosch skruvdragare blåBosch skruvdragare blå
  • Borsch skruvdragareBorsch skruvdragare
  • HitachiHitachi
  • Hitachi in actionHitachi in action

SORTIMENT Elverktyg

Elverktyg gör jobbet både roligare och enklare. Särskilt om de även är snabba! En bra battreridriven maskin kan snabbt skapa beroende. De vanligaste maskinerna har 10,8 V, 14,4 V och 18 V. Valet beror på användningsområde - styrka eller smidighet.

Vibrationer - en ohälsa

Exponering av vibrationer i elverktyg kan orsaka långvariga hälsorisker som t ex vita fingrar och skador på leder, nerver och muskler. Därför är det viktigt för den som regelbundet använder elverktyg att undvika modeller med höga vibrationsvärden. Vi säljer elverktyg från ledande leverantörer som kan det här med vibration och ergonomi.

XL-BYGG SORTIMENTET INOM ELVERKTYG

På XL-BYGG hittar du ett gediget sortiment av elverktyg som gör skillnad. Vi säljer allt från prisvärda skruvdragare för sällanbruk till de fetaste skruvdragarna för proffsen. Sortimentet elverktyg består bland annat av armeringsklippare, bandslipar, borrhammare, borrmaskiner, cirkelsågar, dyckertverktyg, elhyvlar, excenterslipar, handöverfräsar, kap- och gersågar, polermaskiner, skruv- och mutterdragare, slagskruvdragare, spikpistoler, sticksågar, tigersågar, varmluftspistoler och vinkelslipar. Det är också viktigt att ha rätt tillbehör till elverktygen. Rätt borr och rätt bits till rätt material ger alltid bästa resultat. Vi arbetar alltid med starka varumärken för bästa kvalitét och arbetsresultat.

Välkommen in till våra experter som kan det här med elverktyg. Välkommen till en riktig bygghandel!

XL-BYGG
TL Byggvaror Falkenberg

Mån-Fre 6.30-17.00
(Lunchjour 12.00-13.00)

Lördagar 9.00-12.00

 

Telefon: 0346-942 50

 

Kontakta våra experter här.

Välkommen!

 

Adress: Spännavägen 1
311 90  Morup | Karta

 

Telefon: 0346-942 50
Fax: 0346-941 62