• Bosch skruvdragare blåBosch skruvdragare blå
  • Borsch skruvdragareBorsch skruvdragare
  • HitachiHitachi
  • Hitachi in actionHitachi in action

SORTIMENT Elverktyg

Elverktyg gör jobbet både roligare och enklare. Särskilt om de även är snabba! En bra battreridriven maskin kan snabbt skapa beroende. De vanligaste maskinerna har 10,8 V, 14,4 V och 18 V. Valet beror på användningsområde - styrka eller smidighet.

Vibrationer - en ohälsa

Exponering av vibrationer i elverktyg kan orsaka långvariga hälsorisker som t ex vita fingrar och skador på leder, nerver och muskler. Därför är det viktigt för den som regelbundet använder elverktyg att undvika modeller med höga vibrationsvärden. Vi säljer elverktyg från ledande leverantörer som kan det här med vibration och ergonomi.

XL-BYGG SORTIMENTET INOM ELVERKTYG

På XL-BYGG hittar du ett gediget sortiment av elverktyg som gör skillnad. Vi säljer allt från prisvärda skruvdragare för sällanbruk till de fetaste skruvdragarna för proffsen. Sortimentet elverktyg består bland annat av armeringsklippare, bandslipar, borrhammare, borrmaskiner, cirkelsågar, dyckertverktyg, elhyvlar, excenterslipar, handöverfräsar, kap- och gersågar, polermaskiner, skruv- och mutterdragare, slagskruvdragare, spikpistoler, sticksågar, tigersågar, varmluftspistoler och vinkelslipar. Det är också viktigt att ha rätt tillbehör till elverktygen. Rätt borr och rätt bits till rätt material ger alltid bästa resultat. Vi arbetar alltid med starka varumärken för bästa kvalitét och arbetsresultat.

Välkommen in till våra experter som kan det här med elverktyg. Välkommen till en riktig bygghandel!

STRÖMSTAD TRÄVARUAFFÄR

Mån-fre 6.30-18
Lör 9-15, Sön 11-15
Påsköppet:
Skärtorsdag    6.30-18
Långfredag           9-15
Påskafton             9-15
Påskdagen         11-15
Annandagen       11-15


Telefon:
0526-623 80, Fax: 0526-146 91
E-post: info@stromstadtra.se

Välkommen!

 

Adress: Tångenvägen 3
452 35 Strömstad | Karta


Telefon:
0526-623 80
Fax:
0526-146 91        
E-post:info@stromstadtra.se        

Kontakta våra experter här.