• Bosch skruvdragare blåBosch skruvdragare blå
  • Borsch skruvdragareBorsch skruvdragare
  • HitachiHitachi
  • Hitachi in actionHitachi in action

SORTIMENT Elverktyg

Elverktyg gör jobbet både roligare och enklare. Särskilt om de även är snabba! En bra battreridriven maskin kan snabbt skapa beroende. De vanligaste maskinerna har 10,8 V, 14,4 V och 18 V. Valet beror på användningsområde - styrka eller smidighet.

Vibrationer - en ohälsa

Exponering av vibrationer i elverktyg kan orsaka långvariga hälsorisker som t ex vita fingrar och skador på leder, nerver och muskler. Därför är det viktigt för den som regelbundet använder elverktyg att undvika modeller med höga vibrationsvärden. Vi säljer elverktyg från ledande leverantörer som kan det här med vibration och ergonomi.

XL-BYGG SORTIMENTET INOM ELVERKTYG

På XL-BYGG hittar du ett gediget sortiment av elverktyg som gör skillnad. Vi säljer allt från prisvärda skruvdragare för sällanbruk till de fetaste skruvdragarna för proffsen. Sortimentet elverktyg består bland annat av armeringsklippare, bandslipar, borrhammare, borrmaskiner, cirkelsågar, dyckertverktyg, elhyvlar, excenterslipar, handöverfräsar, kap- och gersågar, polermaskiner, skruv- och mutterdragare, slagskruvdragare, spikpistoler, sticksågar, tigersågar, varmluftspistoler och vinkelslipar. Det är också viktigt att ha rätt tillbehör till elverktygen. Rätt borr och rätt bits till rätt material ger alltid bästa resultat. Vi arbetar alltid med starka varumärken för bästa kvalitét och arbetsresultat.

Välkommen in till våra experter som kan det här med elverktyg. Välkommen till en riktig bygghandel!

XL-BYGG Habo

 

 

Öppettider:

Skärtorsdagen 07.00-18.00

Långfredagen STÄNGD

Påskafton 09.00-13.00

Påskdagen & Annandagpåsk STÄNGD

Mån-Fre       07.00-18.00
Lör                09.00-13.00

 

Telefon:      036-41050

Fax:             036-46345

 

 

Kontakta våra experter här.


Välkommen!

 

Adress: Snickaregatan 1
566 33 Habo | Karta

Telefon: 036-41050
Fax: 036-46345