• TarkettTarkett
  • Monterat & KlartMonterat & Klart

SORTIMENT Laminatgolv

Utvecklingen av laminatgolv har gått i en rasande fart och idag anses laminat vara jämbördigt alternativ till äkta massiva trägolv. Laminatgolven har mycket goda egenskaper som tålighet och livslängd. Det laminerade mönstret är oftast något av de vanligaste träslagen, men även stenmönster förekommer.

Konstruktionen

Laminatgolv har en stomme av HDF som gör dem lättare än massiva trägolv. Många laminatprodukter har så kallad klick-funktion vilket gör dem lätta att lägga helt utan lim. Golvbrädorna ligger exakt mot varandra, mycket tätt mellan skarvarna. Det gör dem extra lättstädade och snygga. 

Ovansidan av ett laminatgolv består av ett mönsterpapper som toppas av ett slitstarkt laminatskikt. Undersidan är av laminat som gör golvet stabilt. Hos oss hittar du mängder av laminatgolv i olika färger och mönster.

Monterat & Klart

Du vet väl att vi erbjuder golvbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura*. Konceptet gäller både för golv, dörrar, tak och fönster.

Läs mer om Monterat & Klart Golv (Sverige PDF).

Läs mer om Monterat & Klart Golv (Åland PDF).

Välkommen in till butiken för tips och råd kring valet av laminatgolv.


*På Åland faktureras arbetet av hantverkaren. Hantverkarfakturan kan du sedan göra hushållsavdrag för i deklarationen!

XL-BYGG
Bengtås Trä & Byggmaterial

 

Mån-fre 07.00-18.00
Lör 10.00-14.00

 

Telefon: 0158-269 50
Fax: 0158-108 91

 

Kontakta våra experter här.

Välkommen!

 

Besöksadress: Nibblegatan 1
Gnesta | Karta

 

Postadress:
Box 159, 646 22 Gnesta

 

Telefon: 0158-269 50
Fax: 0158-108 91