Om XL-BYGG Alvesta

XL-BYGG Alvesta grundades i februari 2010 och ägs idag utav Mats Gustafsson . Mats Gustafsson kommer från Moheda där han är tredje generationens järn- och bygghandlare, på XL-BYGG Moheda Järnhandel AB, som grundades 1918 och är därmed snart ett 100år gammalt företag.

Efter en omfattande om- och tillbyggnad av butik och fastighet har XL-BYGG Alvesta, blivit en modern, rationell och effektiv järn-/bygghandel. XL-BYGG Alvesta ingår i den riksomfattande byggkedjan XL-BYGG som idag består av över 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. XL-BYGG Alvesta har idag 8 anställda och omsätter c:a 18 miljoner.

I sortimentet kan man idag hitta det mesta inom järn, bygg, färg, skydd, hushåll, kök, trädgård, mm. Och sortimentet utvecklas hela tiden.

Vår målsättning är att kunden bara skall behöva åka till ett ställe och handla det dom behöver till sitt hus eller lägenhet.  Det vill säga till oss.

Vi har en serviceinriktad personal som gärna ställer upp med att hjälpa kunden till den bästa lösningen.

Välkommen du också att besöka oss!

Adress: Allbogatan 68
342 30 Alvesta | Karta

Telefon: 0472-650 470
Fax: 0472-190 98

Välkommen in till butiken!


Taggar

Tjänster